Serenay Sarıkaya Kimdir? Boyu Kilosu Kaç? Oynadığı TV Dizileri Ve Filmleri?

serenay sarıkaya boyu kilosu
Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya, Türk oyuncu ve modeldir. Kendisi birçok dizi ve filmde rol almıştır. Ayrıca, Serenay Sarıkaya hakkında ilginç bilgiler de mevcuttur. 

Örneğin, henüz 15 yaşındayken bir güzellik yarışmasında ödül aldı. Aynı yıl içerisinde “Plajda” adlı sinema filminde yer alarak kariyerinin temellerini atmaya başladı. 

Daha sonra Şaşkın (2006) filminde oynayarak oyunculuk deneyimini arttırdı. Ardından 2008 de Peri Masalı adlı dizide yer aldı. En büyük patlamayı ise Medcezir (2013-2015) dizisinde başrol oynayarak yaşadı.


Serenay Sarıkaya Kaç Yaşında? Boyu Kilosu Kaç?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara’da doğdu. Dolayısıyla, kendisi 31 yaşındadır. Serenay Sarıkaya’nın boyu 1.75 metre ve kilosu yaklaşık 57 kilogramdır.

Serenay Sarıkaya TV Dizileri

Serenay Sarıkaya, Türk oyuncu ve modeldir. Kendisi birçok dizi ve filmde rol almıştır. İşte Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı bazı TV dizileri:

  1. Peri Masalı: Talya karakterini canlandırdı.
  2. Limon Ağacı: Peri karakterini canlandırdı.
  3. Adanalı: Sofia Dikkaya karakterini canlandırdı.
  4. Lale Devri: Yeşim Taşkıran karakterini canlandırdı.
  5. Yer Gök Aşk: Yeşim karakterini canlandırdı.
  6. Medcezir: Mira Beylice karakterini canlandırdı.
  7. Fi: Duru Durulay karakterini canlandırdı.
  8. Aile: Devin Akın karakterini canlandırmaktadır.

Serenay Sarıkaya Netflix Dizileri

Serenay Sarıkaya, Türk oyuncu ve modeldir. Kendisi birçok dizi ve filmde rol almıştır. Şahmaran adlı Netflix dizisinde başrol oynamaktadır. Şahmaran, 2023 yılında yayınlanacak bir fantastik dizi olup, Serenay Sarıkaya burada Leyla karakterini canlandırmaktadır.

Ayrıca kendisinin yeni Netflix dizisi ise ''Kimler Geldi, Kimler Geçti'' dizisidir. Dizinin ne zaman yayınlanacağı hakkında ise bir bilgi bulunmuyor.


Serenay Sarıkaya Filmleri

Güzel oyuncu 2006 yılından beri sinema ve televizyon dizilerinde rol almaktadır. Serenay Sarıkaya’nın filmleri şunlardır:

  • Şaşkın (2006): Serenay Sarıkaya, bu filmde Itır karakterini canlandırmıştır. Film, bir lise öğrencisinin aşk hayatını konu almaktadır.
  • Plajda (2008): Serenay Sarıkaya, bu filmde Aslı karakterini canlandırmıştır. Film, bir grup gencin yaz tatilinde yaşadıklarını anlatmaktadır.
  • Hoşçakal (2011): Serenay Sarıkaya, bu filmde Sarah karakterini canlandırmıştır. Film, bir genç kızın kanserle mücadelesini ve aşkını anlatmaktadır.
  • Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013): Serenay Sarıkaya, bu filmde Melisa karakterini canlandırmıştır. Film, bir polis ekibinin Ankara’da yaşanan bir terör saldırısını araştırmasını konu almaktadır.
  • İkimizin Yerine (2016): Serenay Sarıkaya, bu filmde Çiçek karakterini canlandırmıştır. Film, bir kadın yazarın hayatını ve eserlerini anlatmaktadır.

Serenay Sarıkaya Eski Sevgilileri Kimlerdir?

Özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine gelen Sarıkaya’nın eski sevgilileri ise şunlardır:

  • Oktay Kaynarca: Sarıkaya, 2008-2010 yılları arasında Adanalı dizisinde rol aldığı sırada, dizideki babası rolündeki Oktay Kaynarca ile aşk yaşamıştır. Bu ilişki hakkında net bir açıklama yapmayan çift, daha sonra ayrılmıştır.
  • Tolgahan Sayışman: Sarıkaya, 2010-2013 yılları arasında Lale Devri dizisinde rol aldığı sırada, dizideki sevgilisi rolündeki Tolgahan Sayışman ile aşk yaşamıştır. Bu ilişki de uzun sürmeyen çift, Selen Soyder’in Sayışman ile yakınlaşması sonucu ayrılmıştır.
  • Çağatay Ulusoy: Sarıkaya, 2013-2015 yılları arasında Medcezir dizisinde rol aldığı sırada, dizideki sevgilisi rolündeki Çağatay Ulusoy ile aşk yaşamıştır. Bu ilişki de magazin basınının en çok ilgi gösterdiği çiftlerden biri olmuştur. Ancak çift, iki yıl sonra yollarını ayırmıştır.
  • Muzaffer Yıldırım: Sarıkaya, 2015 yılında Mars Sina grubunun sahibi olan yapımcı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşamıştır. Bu ilişki hakkında “Eski arkadaşım” diyerek inkar eden Sarıkaya, Yıldırım ile sık sık görüntülenmiştir. Ancak bu ilişki de kısa sürede bitmiştir.
  • Kerem Bürsin: Sarıkaya, 2015-2020 yılları arasında Kerem Bürsin ile aşk yaşamıştır. Bu ilişki de magazin basınının en çok takip ettiği ve yakıştırdığı çiftlerden biri olmuştur. Çift, evlilik sözleşmesi yüzünden ayrılmıştır.
  • Cem Yılmaz: Sarıkaya, 2020-2021 yılları arasında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşamıştır. Bu ilişki de büyük bir şaşkınlık yaratmıştır. Çift, gizlice evlendikleri söylentilerine rağmen ayrılmıştır.

Serenay Sarıkaya'nın Aile Hayatı!


Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1992’de Ankara’da Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya’nın çocuğu olarak dünyaya geldi.


Bir süre ailesiyle Antalya’da yaşayan Serenay Sarıkaya, 7 yaşındayken anne ve babasının ayrılmasından sonra babasının başka bir evlilik yapması üzerine annesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaya başladı.


Çocukluğunu babasız geçiren ünlü oyuncu bir röportajında, “Bir kız çocuğunu, hele ki gelişim aşamasında baba faktörü bu kadar önemliyken, babasız büyütmek büyük olay” dedi.

Yorumlar

  1. Türkiye'nin en güzel ve seksi kadını Serenay Sarıkaya'dır...

    YanıtlaSil
  2. Seranay Sarıkaya boyu 1.80 cm olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisinin boyunun 1.75cm olduğu biliniyor. Kaynak: Wikipedia

      Sil

Yorum Gönder